Dalverseny

Nyernél 200 000 forintot?

Alkosd meg a Szegedi Borfesztivál legjobb dalát!

Ha szereted Szeged legnagyobb gasztroünnepét,

Ha voltál már a Szegedi Borfesztiválon,

Ha vannak jó emlékeid,

Ha zenéltél már a Szeged Napja Ünnepségsorozaton,

Vagy csak alkotnál valami fülbemászót, amit mindenki dúdolhat,

akkor ez a felhívás Neked szól!!!

Írd meg a 28. Szegedi Borfesztivál legjobb dalát!

A dolgod nagyon egyszerű: vedd elő a gitárod, a szintid, a hegedűd, a számítógéped vagy bármit, amivel egy fülbemászó dalt tudsz írni. Írj egy jó szöveget, zenésítsd meg.

Énekeld el, mit jelent Neked a Szegedi Borfesztivál, komponáld bele az érzéseid, élményeid, emlékeid, vagy amit jónak látsz.

A kész zeneművet mp3-ban küldd el a borfesztivallegjobbdala@gmail.com címre, és küldj egy fotót is magadról, illetve a zenekarodról.

Nincs műfaji kötöttség, mindegy milyen stílusban írod, de ne küldj be több pályaművet és ne legyen 3 percnél hosszabb és persze  fontos, hogy felismerhetően Szegedhez kötődjön a dal.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a dalod akkor tud kikerülni a nyilvánosság elé, ha a vonatkozó szerzői jogi tudnivalókat megismered és aláírásoddal elfogadod. A lap alján lévő gombokra kattintva töltdls le a pályázati felhívást, mad olvasd el. A dalod mellé pedig csatold aláírva az adatkezelési tájékoztatót és a felhasználási szerződést. Köszönjük. 

A beérkezett dalokat a www.szegediborfesztival.hu oldalon bocsájtjuk szavazásra május 16-24. között, de természetesen kirakjuk Facebookra, Instára és akár még a Rádió 88 is műsorra tűzheti! 🙂

A dalok beküldési határideje:

Május 15. 18.00

Szavazás zárul:

Május 24. 18.00

Díjátadó:

Május 25. 19.45

      Helyszín:

Dóm tér, Szeged színpad

Fődíj: 200 000 Ft