Csakazértis Borfesztivál

Megosztás

Szakadó esőben is fantasztikus hangulatban telt a XXII. Szegedi Borfesztivál második napja. A délutáni órákban az esőkabátos-esernyős fesztiválozók tömeges felbukkanása egyértelmű jelét adta: bennünket, Borfesztiválozókat nem hat meg egy kis eső… Akkor sem, ha úgy szakad, mintha dézsából öntenék. Az esti órákban, az eső elálltával ismét telt házzal dübörgött a világ legimádnivalóbb borfesztiválja.

A késő délutáni órákban egy emberként szorítottunk a Mol-PICK Szegednek a Széchenyi téri óriás-kivetítőn: az MVM Veszprém és a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda NB I rájátszásában a Rocky-filmeket megszégyenítően nagyot küzdött. A hazaiak egy góllal nyertek, így jövő szombaton kettővel kell győznie a szegedieknek a bajnoki címhez.

A kora esti órákban a Széchenyi téri Pingvin Patika színpadon a Bon Bon, a Frappé színpadon az Útközband szolgáltatta a talp alá valót. A szegedi banda stílusosan a Creedence Clearwater Revival – Have You ever seen the rain? c. klasszikusával kezdett.

https://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw

A Klauzál téri Oberbank színpadon az utolsó magyar indiánra, Cseh Tamásra emlékeztünk, majd este 9-től a Dóm Téri Kavalkád fellépőjének, Freddie-nek drukkoltunk az Eurovízión a Széchenyi téri LED falon. A rendezvényről az M1 és a Petőfi TV szegedi tudósítója, Máté Roland barátunk is élőben jelentkezett.

Borfesztivál-86