MOL-Pick Szeged – MKB-MVM Veszprém meccs a Széchenyi téri LED falon!

Megosztás

Ma 15.45-kor megkezdődik a férfi kézilabda bajnoki döntő, melyet a Széchenyi tér Takaréktár utca felőli végén felállított LED falon mi is élőben közvetítünk! Az oda-visszavágós finálé első meccsét Veszprémben vívja a MOL-Pick Szeged és a bajnoki címvédő. A szegedi szurkolók már kézilabdalázban égnek.

„Minden idők legerősebb Szegedét kell legyőznünk!” – nyilatkozta Javier Sabaté, a Telekom Veszprém mestere a vehirsport.hu-nak. Idén nagyot változott a helyzet, a bajnoki cím sorsa oda-visszavágós rendszerben dől majd el. Az első meccset ma 15.45-kor játssza a Veszprém Arénában a két csapat, majd a visszavágót jövő szerdán 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban.

Az alapszakaszban Szegeden három találattal nyert (26–23) a MOL-Pick, Veszprémben kettővel kapott ki (24–22), míg a debreceni magyarkupa-fináléban időn túli hetessel nyert (23–22) a bakonyi alakulat. Az idei eredmények azt mutatják, hogy kiegyenlítettek az erőviszonyok, nem véletlenül nyilatkozta a katalán mester, hogy nagy csatára számít.

A héten minden rendben zajlott a szegediek tréningjein. Tegnap két foglalkozás szerepelt a programban, ma délelőtt még Szegeden edz a társaság, délután pedig Balatonalmádiba utazik, ahol az éjszakát tölti.

Forrás: Süli Róbert, Délmagyar.hu