JÓTÉKONYSÁGI PROGRAMOT HIRDET A SZEGEDI BORFESZTIVÁLRA A LIONS KLUB

Megosztás

1917-ben az Egyesült Államokból indult a LIONS mozgalom, amelynek alapítója, Melvin Jones sem gondolta volna, hogy mára a LIONS mozgalom a világ legnagyobb klub alapon működő jótékonysági szervezetévé válik. Ezt igazolja, hogy ma 206 országban 42 ezer klub, több mint másfél millió tag ja vallja magáénak a jelmondatot: WE SERVE! SZOLGÁLUNK!

Klubunk 2001-ben alakult 27 fővel, mára 40-re emelkedett tag jaink száma, csupa nemesszívű, elhivatott férfi, akiknek gondolatában és cselekedeteiben mindig is jelen volt és van a gyengék és elesettek támogatása. A gondoskodás, a segítés folyamatos szolgálatot jelent, a szegedi Lions tagok ott vannak, ha benzin kell a koraszülöttek mentőautójába, vagy ha fogyatékosok, nehéz sorsú családok szorulnak támogatásra. A szegedi oroszlánok elkötelezettsége példamutató, ezért is csatlakoznak hozzánk a segíteni, adományozni kész szegedi polgárok, akik ott vannak velünk jótékonysági koncertjeinken, a karácsonyi Szeretet Kuckónkban vagy most, a már hagyományossá vált adománygyűjtésünkön, itt a Borfesztiválon. Mottónk: „ÁLDOZZ EGY POHÁR BOR ÁRÁT JÓTÉKONYSÁGRA!”

Köszönjük, hogy velünk együtt Önök is hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyebbé tehessünk nehéz sorsokat! Kérjük továbbra is keresse és támogassa a Szeged Első Lions Club rendezvényeit!

A BORFESZTIVÁL IDEJE ALATT A KOR A KORASZÜLÖTT MENTŐK JAVÁRA GYŰJTÜNK ADOMÁNYOKAT A KÁRÁSZ UTCA-KÖLCSEY UTCA SARKÁN. ÖN IS SEGÍTHET!