Facebook játék szabályzat

Megosztás

Szegedi Borfesztivál játékának szabályzata

A játék révén elnyerhető díj:

2 db üvegpohár és 1 üveg bor

– A nyereményben részt vehetnek mindazok, akik a meghirdetett játék alatt kommentben megjelölik azt az ismerősüket, akikkel szívesen koccintanának a borfesztiválon. A játékban való részvételnek nem feltétel az oldal, vagy a poszt kedvelése, megosztása.

– Minden játékos akár többször is szerepelhet a sorsolási adatbázisban.

– A nyeremény készpénzre nem váltható.

A játék időtartama:

2022. május 5. – 2022. május 12. 21:00

Sorsolás: 2022. május 13. 12:00

A játékban csak 18 éven felüliek vehetnek részt, a nyeremény a borfesztivál ideje alatt az Információs és pohár árusító faházban vehető át, a nyereményt nem postázzuk.

Játékban való részvétel feltételei:

– Az a játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki a játék menetét, valamint a játékszabályzatban leírtakat maradéktalanul betartja.

Szervező és adatkezelő:

A játék szervezője a Szegedi Városkép és Piac Kft. (6722 Szeged, Mars tér, M Pavilon)

– A Játékban a Szervező és a játék lebonyolításáért felelős Szegedi Városkép és Piac Kft. dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

Adatkezelés:

A nyertes hozzájárul nevének közlésére a sorsolás után, kommenteben.

A nyertes a nyeremény eljuttatása céljából nevét, címét , esetlegesen telefonszámár Szervező rendelkezésére kell bocsátania. Ezeket az adatokat a Szervező kizárólag a nyeremény eljuttatására használja fel, a nyeremény sikeres eljuttatása után töröli. A játékosok adatait a Szervező harmadik félnek nem adja tovább.

Kizárás:

A nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok vagy más Facebook-felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felel. Szervező fenntartja a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy etikai szempontból elfogadhatatlan felhasználói megnyilvánulásokat indoklás nélkül moderálja.

Egyéb:

A résztvevők adatait nem a Facebook kezeli, a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.