Borárverés a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány megsegítésére

Megosztás

A tavalyi hagyományokat folytatva, ismét borárverést szervezünk a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány megsegítésére. A naponta ismétlődő aukciókra 19:00 – 20:00 között, a FRAPPÉ színpadon kerül sor a XXII. Szegedi Borfesztivál minden napján. A rendezvény kiállítói által felajánlott, csúcsminőségű borok árveréséből befolyt összeg 100%-át az alapítványnak adjuk át a helyszínen.

A tavaly nagy sikert aratott aukción több százezer forint folyt be a nehéz helyzetben lévő Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány megsegítésére. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány nonprofit, kiemelten köznasznú civil szervezetként végzi nap mint nap az életmentő munkát a dél-magyarországi régióban. Dél-Magyarország 4 megyéjéből – Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része Mezőtúr kistérség – menti az életveszélyben lévő újszülötteket és szállítja a régió újszülötteket ellátó központjaiba a szegedi Gyermekgyógyászati Klinikára, valamint a kecskeméti és a gyulai Perinatális Intenzív Centrumokba.

Az állami költségvetésből kapott összeg éves szinten, a működési költségek (benzin, biztosítás, bérek) 60%-át fedezi. A fennmaradó 40%-ot adó 1%-os felajánlásokból, gyűjtésekből fedezi a Szolgálat.

Adószám: 18450455-1-06

OTP számlaszám: 11735067-20036634